+381 64 145 11 18, office@msfinance.rs

VERUJEMO DA JE NAŠ USPEH REZULTAT VAŠEG USPEHA

MS FINANCE&ACCOUNTING osnovan je sa sedištem u Beogradu. Delatnost naše kompanije usmerena je na pružanje usluga iz oblasti računovodstva (knjigovodstva), finansijskog i poreskog savetovanja. Prateći trendove na tržištu trudimo se da odgovorimo zahtevima dinamičnog poslovnog okruženja. Nastojimo da za potrebe svojih klijenata obavljamo sve računovodstvene poslove na najvišem stručnom nivou, a uz to budemo i pouzdan partner i u domenu radnih odnosa, prava, finansijskog i poreskog konsaltinga.


Odlikuje nas kontinuiran rad na edukaciji i proširenju stručnih znanja, kao i profesionalan pristup svakom klijentu i saradnja utemeljena na stručnosti i poverenju. Ponosimo se saradnjom sa svim relevantim javnim institucijama iz oblasti ekonomije i preduzetništva, a u radu koristimo samo vrhunsku informacionu tehnologiju namenjenu kvalitetnoj, brzoj i tačnoj obradi podataka, čemu neprestano težimo.


Negujemo individualan pristup svakom klijentu u cilju sagledavanja specifičnosti poslovanja i pronalaženja finansijskih rešenja osmišljenih tako da zadovolje njihove jedinstvene poslovne potrebe. O stalnim klijentima brine stalna postava vrhunskih profesionalaca, koje krasi preciznost, odgovornost, pouzdanost i ljubaznost.

Misija

Pružamo najviši nivo profesionalnih usluga iz oblasti finansija, računovodstva i poreza  kako bismo zadovoljili trenutne i buduće potrebe naših klijenata i pomogli im u negovanju dugoročnog uspeha.

Vizija

Da budemo najpouzdanija, cenjena i prepoznatljiva firma koja interese klijenta stavlja u središte našeg poslovanja.

MS Finance 2022.
Call Now Button