+381 64 145 11 18, office@msfinance.rs

SUSRET SA MINISTARKOM FINANSIJA S. MAKEDONIJE


SUSRET SA MINISTARKOM FINANSIJA S. MAKEDONIJE

Trinaesta konferencija neformalne organizacije FREJA FORUM, koja više od deceniju organizuje programe posvećene raznovrsnim temama sa opštim ciljem da podstakne demokratske procese kroz izgradnju različtih mreža saradnje u zemljama zapadnog Balkana, održana je od 8 do 10.novembra u Skoplju, u prostorijama Sobranja Severne Makedonije.

„Demokratija, jednake mogućnosti i privredno digitalno društvo“, bila je krovna tema panela organizovanog u tri semenira, koje je pratilo osam stručnih radionica. Među osam učesnica iz Srbije, predstavnica Udruženja poslovnih žena i drugih organizacija civilnog društva, bila je Marija Slavković, vlasnica agencije MS FINANCE& ACCOUNTING. Ovom prilikom susrela se sa ministarkom finansija Severne Makedonije, gospođom Ninom Angelovskom, koja je u ime makedonske Vlade učesnicima poželela dobrodošlicu i uspešan rad, i diskutovala na temu rezultata FREJA FORUMA istaknutih kroz uspostavljenju saradnju, multietničnost, multisektoralnost i multikulturalnost između neprofitnih organizacija, privatnog sektora i institucija na zapadnom Balkanu.

– FREJA FORUM već punih 13 godina organizuje konferencije, na kojima se okupljaju predstavnici Hrvatske, Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Turske i Švedske kako bi diskutovali o pitanjima jednakih mogućnosti, demokratije i civilnog društva. Zahvaljujući dosadašnjim rezultatima, FREJA FORUM, koji je iniciran u Švedskoj, a implementiran u svim pomenutim zemljama, 2017.godine bio je i zvanično kandidovan za Nobelovu nagradu za mir.

MS Finance 2022.
Call Now Button